HATAY / DÖRTYOL - Dörtyol Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Mart ayı Altın Kart uygulamamızda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Nis

Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bocce Turnuvası
Yıldız Kızlar kategorisinde 34 öğrencinin katlımı ile Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu Bocce sahasında tamamlandı.
Yapılan maçlar neticesinde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

TAZOF Dörtyol ilçe Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında;

Kulami, Reversi, Pentago, Küre ve Mangala Oyunlarında okulumuz öğrencileri katılım sağladılar.

Kulami oyununda dereceye giren iki öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Katılım sağlayan bütün öğrencilerimize ayrıca öğrencilerimizin yanında olup destek veren velilerimize de teşekkür ederiz.

Mrt

Küçük kızlar kategorisinde 54 öğrencinin katlımı ile Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu Bocce sahasında tamamlandı.

Yapılan maçlar neticesinde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle, saygıyla anıyoruz.

Mrt

Okul genelinde düzenlediğimiz İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldı.

Mrt

Ramazan-ı Şerif etkinlikleri kapsamında okul panosu hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet TOKSOY okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle hasbihal ettikten sonra öğretmenlerimizle fikir alış verişinde bulundular. Müdürümüze okulumuza yaptığı ziyaret için teşekkür ederiz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

Okul dijital panomuzda okulumuzda yapılan etkinliler vb. bilgiler yer alacak olup, okul paydaşlarımızı bilgilendirme amaçlı oluşturulmuştur. Okulumuza hayırlı olsun.

Mrt

8.Sınıf öğrencilerimiz motivasyon gezileri kapsamında Dörtyol Fen Lisesi ve Erzin Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu ziyaret ederek; okullar ve çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Misafirperverliklerinden dolayı her iki okula da teşekkür ederiz.

Mrt

Şubat ayı boyunca erdemli davranışlar sergileyen ya da akademik anlamda kendini geliştiren öğrencilerimize verdiğimiz “Altın Kart” sistemimizde, geçtiğimiz ayın en iyileri ödüllerini aldı

Mrt

İl ikincisi olan Bocce takımımız kupalarını okulumuza takdim etti. Başarıları daim olsun inşallah.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci döneminde ülke genelinde yapılacak açık uçlu ve kısa cevaplı ortak sınavlara ilişkin kılavuz yayımlandı.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen Akıl Zeka Oyunları Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz İlçe turnuvasına katıldılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Velilerimize de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.