HATAY / DÖRTYOL - Dörtyol Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu

May

Okulumuzda sportif faaliyetler kapsamında; Ortaokul kız voleybol takımımız ile Fatih Ortaokulu kız voleybol takımı arasında dostluk maçı düzenlenmiştir. Okulumuz kız voleybol takımı Fatih ortaokulu kız takımını 3-0 mağlup etmiştir. Fatih ortaokulu öğrencileri ile birlikte tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

"Eğitimde Tek Yürek Projesi" kapsamında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla Bursa Nilüfer Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu ile ortaklaşa yapılan deneme sınavı başarıyla gerçekleştirilmiştir. Kardeş okulumuz Bursa Nilüfer Şehit Zafer Koyuncu İHO'na deneme sınavına yaptıkları katkılarından dolayı Dörtyol Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu olarak teşekkür ederiz.

NENE HATUN İMAM HATİP ORTAOKULU

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MASA TENİSİ TURNUVASI

34 öğrencinin katılımı ile tamamlandı yapılan maçlar sonucunda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Voleybol, Dart ve Boccede ilçede dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

"Eğitimde Tek Yürek Projesi" kapsamında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amacıyla Bursa Nilüfer Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri kitap ayraçları tasarladılar ve bayram şekerleriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nda kardeş okul olarak okulumuz öğrencilerine  hediye ettiler.Bursa Nilüfer Şehit Zafer Koyuncu İHO'na hediyeleri için Dörtyol Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu olarak teşekkür ederiz.

Nis

Bugün 5-A YD ve 6-A YD sınıflarımız ile Dörtyol Kitap Günleri’ndeydik.

Nis

Bocce volo Basamak müsabakasında ilçe birincisi olan öğrencimiz madalyasını aldı

Nis

Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu 8.sınıf öğrencilerimiz tarafından okul tanıtımı kapsamında ziyaret edildi. Adana Hümeyra Ökten Kız Anadolu İHL Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'na misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

5-A, 5-B ve 5-C sınıflarımızın Dörtyol İlk Kurşun Müzesi ve Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi gezisinden kareler. Emeği geçen şube rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Etkinlikleri Dart müsabakalarında ilçe ikincisi ve ilçe üçüncüsü olan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğretmenimizin de emeğine sağlık.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı Spor Etlinliği Bocce İlçe Müsabakalarında Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu İlçe 2.si
Volo Basamak müsabakalarında İlçe Birincisi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğretmenimizin de emeğine sağlık.

Nis

TAZOF Dörtyol ilçe Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında dereceye giren iki öğrencimize ödüllerini verdik. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Abdulkerim Erden hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

Nis

Mart ayı Altın Kart uygulamamızda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini aldı. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Nis

Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bocce Turnuvası
Yıldız Kızlar kategorisinde 34 öğrencinin katlımı ile Nene Hatun İmam Hatip Ortaokulu Bocce sahasında tamamlandı.
Yapılan maçlar neticesinde dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

TAZOF Dörtyol ilçe Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında;

Kulami, Reversi, Pentago, Küre ve Mangala Oyunlarında okulumuz öğrencileri katılım sağladılar.

Kulami oyununda dereceye giren iki öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Katılım sağlayan bütün öğrencilerimize ayrıca öğrencilerimizin yanında olup destek veren velilerimize de teşekkür ederiz.